Gambir Emas Asli Ubat Kuat


GAMBIR EMAS merupakan sebuah produk kesihatan (ubat kuat lelaki) TERBARU yang diformulakan khas dengan Gabungan 6 HERBA TERBAIK untuk membantu LELAKI yang mengalami masalah LEMAH TENAGA BATIN mencapai KEPUASAN MAXIMUM ketika bersama pasangan. Water, Glycerin, Olea Europaea (Olive), Fruit Gas, Negella Sative Seed oil, Sea Cucumber Extract, Cetearyl, Polysorbate 60, PEG-150 Stearate, Steareth ubat tahan lama 20, Argania Spinosa Kernel Oil, Ascorbic Acid, Eugenia Caryophyllus (Clove) Flower Extract, Eurycoma Longifolia Root Extract, Uncaria Gambir Extract, Tocopheryl Acetate, Sodium Benzoate, Benzoic Acid, Perfume.

Emas ini didaftar john KKM dengan nombor pendaftaran NOT151002720K pengeluar ini bumiputera islam standing GMP, Halal. Ini sejenis gel yang boleh digunakan pada bahagian lelaki that is terus. Gel ini panas melekit, tidak juga tidak menyebabkan berasa sepertimana anda gambir atau magic tisu. Gel Gambir juga digunakan untuk urutan zakar menjadi bertenaga dan tahan ketika 'bersama'.

Solution serum gambir emas Tiada kesan sampingan seperti kulit meradang (sesetengah produk jenama lain memberi kesan sampingan), malah produk ini mampu menyihatkan alat sulit anda! Solution gambir emas ini didaftar john KKM nombor pendaftaran NOT151002720K, Syarikat produk ini adalah 100 islam john kilang adalah milik bumiputera dengan rank GMP, Halal dan kilang dengan. Serum Ini tidak seperti asli atau sarawak ianya panas melekit, tidak berlendir, john tidak anda mana anda sarawak atau miracle tisu.