Serum Emas Murah


Hanya sapu Gel Gambir Emas pada senjata anda, sebelum bersama isteri, apabila anda mula beraksi, isteri anda akan merasai nikmat sebenar seks bersama anda dengan pelbagai design dan posisi yang berbeza dari anda, tanpa perlu tewas awal lagi ianya tidak akan menyakiti isteri anda, tetapi hanya nikmat sebenar seks akan dihadapi. Solution serum gambir emas Tiada kesan sampingan seperti kulit meradang (sesetengah produk jenama lain memberi kesan sampingan), malah produk ini mampu menyihatkan alat sulit anda! Gel emas ini telah didaftar dan KKM nombor NOT151002720K, Syarikat pengeluar produk ini adalah milik bumiputera john juga adalah bumiputera islam dengan rank GMP that is 100%, Halal dan kilang dengan. Gel Ini tidak seperti gambir asli gambir sarawak ianya panas, tidak melekit, tidak serta tidak menyebabkan pasangan berasa kebas seperti mana anda menggunakan gambir sarawak atau miracle tisu.

Emas ini didaftar dan KKM dengan nombor pendaftaran Syarikat produk ini milik bumiputera islam dengan rank GMP, Halal. Produk sejenis gel yang digunakan pada lelaki. Gel tidak panas, ubat tahan lama tidak melekit berlendir tidak pasangan anda kebas anda menggunakan gambir atau miracle tisu. Solution Gambir Emas ini digunakan untuk menjadi bertenaga dan tahan lama ketika 'bersama'.

Water, Glycerin, Olea Europaea (Olive), Berry Acrylic, Negella Sative Seed oil, Sea Cucumber Extract, Cetearyl, Polysorbate 60, PEG-150 Stearate, Steareth-20, Argania Spinosa Kernel Oil, Ascorbic Acid, Eugenia Caryophyllus (Clove) Flower Extract, Eurycoma Longifolia Root Extract, Uncaria Gambir Extract, Tocopheryl Acetate, Sodium Benzoate, Benzoic Acid, Parfum.